Հայաստանի Հանրապետության քրեական նոր օրենս¬գրքում հանցագործության փուլերի կարգավորման առանձնահատ-կությունները - Գաբուզյան Արա (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Իրավագիտություն, 2022)
Հոդվածում քննարկվում են այն նորությունները, որոնք հանցագործության փուլերի հարցում առկա են ՀՀ քրեական նոր օրենսգրքում: Հեղինակը բացահայտում է այդ նորությունների բովանդակությունը և նշում է, որ դրանք ավելի հիմնավորված են, քան գործող օրենսգրքի կարգավորումները: