Հայաստանի Հանրապետության քրեական նոր օրենս¬գրքում հանցագործության փուլերի կարգավորման առանձնահատ-կությունները - Գաբուզյան, Արա (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Իրավագիտություն, 2022)
Հոդվածում քննարկվում են այն նորությունները, որոնք հանցագործության փուլերի հարցում առկա են ՀՀ քրեական նոր օրենսգրքում: Հեղինակը բացահայտում է այդ նորությունների բովանդակությունը և նշում է, որ դրանք ավելի հիմնավորված են, քան գործող օրենսգրքի կարգավորումները:
Keywords: հանցագործության նախապատրաստություն; հանցափորձ; ավարտված հանցագործություն; հանցագործության օբյեկտիվ կողմ; հանցակազմ; հանցակազմի հատկանիշ; ավարտված հանցափորձ; չավարտված հանցափորձ