ՀԱՅԵՐԵՆ ՆՈՏԱՐԱԿԱՆ ՓԱՍՏԱԹՂԹԻ ԼԵԶՎԱԿԱՆ ԱՌԱՆՁՆԱՀԱՏԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ ԵՎ ՏՐԱՄԱԲԱՆԱԿԱՆ ՇՂԹԱՆ - Ապրեսյան Մարգարիտ; Կարապետյան Մարիամ (Օտար լեզուները մասնագիտական նպատակների համար, 2023)
Սույն հոդվածում փորձ է արվում վերլուծել իրավաբանական՝ մասնավորապես նոտարական փաստաթղթի լեզուն, բացահայտվում է նրա լեզվական և տրամաբանական կառուցվածքը պաշտոնական հայերենում։ Հոդվածում նաև վեր է հանվում փաստաթղթի եռամասնյա կառուցվածքը՝ իր բաղադրիչներով և դրանց փոխհարաբերություններով։