ՕՐԵՆՍԴՐԱԿԱՆ ՆԱԽԱԴԱՍՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌՈՒՑՎԱԾՔԸ - Ապրեսյան Մարգարիտ (Օտար լեզուները մասնագիտական նպատակների համար, 2024)
Սույն հոդվածը բնութագրում է օրենսդրական տեքստի հիմնական առանձնահատկությունները՝ ուշադրությունը մասնավորապես կենտրոնացնելով օրենսդրական նախադասությանը՝ որպես շարահյուսության նվազագույն միավոր իրավաբանական խոսույթում: Օրենսդրական նախադասության վերլուծությունը հաստատում է իրավունքի լեզվի ուրույն շարահյուսական կառուցվածքը։