The Role of Written Communication in the Globalised World - Navasardyan, Meri (Bulletin of Yerevan University G: Economics, 2015)
Հոդվածում համեմատական վերլուծությամբ վեր են հանվում հաղորդակցման բանավոր և գրավոր միջոցների հատկանիշները: Վերլուծվում են գրավոր հաղորդակցման դերի կտրուկ բարձրացման պատճառներն ու հիմքերը գլոբալացվող աշխարհում, որն էլ իր հերթին հիմք է դառնում գրավոր հաղորդակցման սոցիալական շարժման ձևավորման համար: Դուրս է բերվում գրավոր հաղորդակցման նորմերի մշակման անհրաժեշտությունը, հրատապությունն ու կարևորությունը սոցիալական ցանցերի ձևավորման, աճի ու ընդլայնման ժամանակակից պայմաններում:
Keywords: գլոբալացվող աշխարհ, տեղեկատվական հասարակություն, հաղորդական կազմակերպություն, միջմշակութային հաղորդակցություն, սոցիալական ցանցեր, հաղորդակցման միջոցներ, գրավոր և բանավոր խոսք, հաղորդակցման պայմաններ