Виды и функции обратной связи в диалоговых политических коммуникациях - Мелконян, Нвард (Bulletin of Yerevan University G: Economics, 2017)
Հոդվածը նվիրված է քաղաքական երկխոսական հաղորդակցային գործընթացների հիմնական տարրերից մեկի՝ արդյունավետ հետադարձ կապի ապահովման հիմնախնդրին։ Քննարկվում են քաղաքական հաղորդակցման էությունը հասարակության զարգացման արդի փուլում, «հետադարձ կապ» հասկացության սահմանումները, գործառույթներն ու տեսակները քաղաքական հաղորդակցություններում, ինչպես նաև վերլուծվում են հիմնական հաղորդակցային խոչընդոտներն ու արդյունավետ քաղաքական երկխոսության ապահովման պայմանները։
Keywords: քաղաքական հաղորդակցություն, երկխոսական հաղորդակցություն, քաղաքական երկխոսություն, հետադարձ կապ, հաղորդակցության խոչընդոտներ