Security Issues of the RA (Scientific seminar at YSU Faculty of Economics and Management): Հարցեր, ելույթներ - Sargsyan, Varsenik (Bulletin of Yerevan University G: Economics, 2022)
Սույն թվականի հունվարի 7-ին ԵՊՀ տնտեսագիտության և կառավարման ֆակուլտետում տեղի ունեցավ   «ՀՀ անվտանգության հիմնախնդիրները» խորագրով գիտական սեմինար, որը վարում էր տնտեսագիտության և կառավարման ֆակուլտետի դեկան, ԵՊՀ  Սահմանադրական տնտեսագիտության գիտավերլուծական կենտրոնի տնօրեն,  տնտեսագիտության դոկտոր, պրոֆեսոր Հայկ Սարգսյանը։