Ստարտափները և ՀՀ օրենսդրությամբ առաջարկվող կորպորատիվ կառավարման արդյունավետ մոդելները - Ավետիսյան Վահրամ (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Իրավագիտություն, 2021)
Հոդվածը նվիրված է ՀՀ օրենսդրությամբ ստարտափային ընկերություններին առաջարկվող բիզնեսի վարման համար իրավաբանական անձի առավել արդյունավետ կազմակերպաիրավական ձևի ընտրության, հսկողության և վերահսկողության համակարգերի սահմանման, կորպորատիվ կառավարման գործում բաժնետիրական համաձայնագրի դերակատարության, կորպորատիվ կոնֆլիկտների, իրավունքի ինքնապաշտպանության, ինչպես նաև ընկերության կառավարման մոդելի ընտրության հետ կապված խնդիրների վերհանմանը և դրանց լուծմանն ուղղված առաջարկների ներկայացմանը: