Պետության և ներդրողների միջև վեճերի արբիտրաժային կարգավորման առավելությունները և թերությունները - Սիմոնյան Անի (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Իրավագիտություն, 2022)
Հոդվածը նվիրված է օտարերկրյա ներդրողների և պետությունների միջև ներդրումային վեճերի լուծման արբիտրաժային ընթացակարգի վերլուծությանը: Աշխատանքում ներկայացվել են ներդրումային վեճերի արբիտրաժային կարգավորման առավելությունները և առանձնահատկությունները արբիտրաժային հարթակներում քննվող առանձին գործերի համատեքստում: Քննարկվել են նաև պետությունների և ներդրողների միջև առկա վեճերը միջազգային արբիտրաժներում քննելու անկատարության խնդիրները: