Խաղեր և գրազ կազմակերպելու իրավական կարգավորման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ավետիսյան, Վահրամ (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Իրավագիտություն, 2021)
Հոդվածը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում լայն տարածում ունեցող շահումով խաղերի կազմակերպման հետ կապված հարաբերությունների իրավական կարգավորման առկա խնդիրների բացահայտմանը, խաղերի կազմակերպման մասին պայմանագրի իրավական բնույթի, խաղերի կազմակերպիչների և մասնակիցների իրավունքների ու պարտականությունների վերլուծությանը, խաղերի կազմակերպիչների և մասնակիցների  իրավունքների դատական ​​պաշտպանության առկա խնդրի վերհանմանը, ինչպես նաև խաղամոլության կանխարգելման հետ կապված որոշ հարցերի քննարկմանը:
Keywords: խաղերի, գրազի (մոլեխաղի), տոտալիզատորի և վիճակախաղի կազմակերպման պայմանագիր; խաղի կազմակերպչի իրավունքներ և պարտականություններ; խաղի մասնակցի իրավունքներ և պարտականություններ; իրավունքի դատական պաշտպանության խնդիրներ; պատասխանատու խաղ