ՀԱՅ ՀՈԳԵԲԱՆՆԵՐԻ ԳԻՏԱԿԱՆ ՀԱՄԱՅՆՔԻ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ՆԱԽԱՁԵՌՆՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ («ՏԵՍԱԿԱՆ ԵՎ ԿԻՐԱՌԱԿԱՆ ՀՈԳԵԲԱՆՈՒԹՅԱՆ ԱՐԴԻ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԸ» 7-ՐԴ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԳԻՏԱԺՈՂՈՎ) - ԱՎԱՆԵՍՅԱՆ, ՀՐԱՆՏ (Բանբեր Երևանի համալսարանի. Փիլիսոփայություն, Հոգեբանություն, 2020)
.