Բառիմաստի ընդլայնումը որպես ֆիթնեսային տերմինների առաջացման աղբյուր - Սաղաթելյան Ռիտա (ԲԱՆԲԵՐ ԵՐԵՎԱՆԻ ՀԱՄԱԼՍԱՐԱՆԻ. ԲԱՆԱՍԻՐՈՒԹՅՈՒՆ, 2021)
Հոդվածում անդրադարձ է արվում մարզական ոլորտի ամենից տարածված ուղղություններից մեկին` ֆիթնեսին՝ որպես հայերենի բառապաշարի հարստացման աղբյուրի: Ֆիթնեսային բառապաշարի համալրման հիմնական աղբյուրը փոխառությունն է: