(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2024)
Գրախոսությունը նվիրված է Ռ․ Մելքոնյանի և Ն․ Պողոսյանի Հայկական հարցն ու Հայոց ցեղասպանության խնդիրը թուրք բարձրաստիճան քաղաքական և ռազմական գործիչների հուշերում (XIX դարի վերջ-XX դարի կեսեր) գրքին։