ՍՈՑԻԱԼԱԿԱՆ ՑԱՆՑԵՐԸ ՈՐՊԵՍ ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ ՀԱԿԱՄԱՐՏՈՒԹՅԱՆ ԵՎ ՏԵՂԵԿԱՏՎՈՒԹՅԱՆ ԱԶԴԵՑՈՒԹՅԱՆ ՄԻՋՈՑ - Կեսոյան Հ. Ա. (Արդի հոգեբանություն, 2020)
Ժամանակակից հասարակությունում սոցիալական մեդիայի (սոցիա- լական ցանցերի) միջոցով մարդկանց հաղորդակցման եւ տեղեկատվու- թյան փոխանցման գործընթացն աննախադեպ ծավալների է հասել: Հոդվածում վերլուծել ենք այնպիսի բացահայտ եւ թաքնված տեխնիկաներ ու յուրահատուկ հնարներ (տեխնիկական, բովանդակային, պատկերային, եւ այլն), որոնք կիրառվում են սոցիալական ցանցերում` կարծիքների արտահայտման, լայն լսարանի ուշադրությունը գրավելու համար: