THE STUDY OF THE SPREAD AND DEVELOPMENT OF DANGEROUS EXOGENOUS PROCESSES AND PHENOMENA AND THEIR IMPACT ON THE TRANSPORT COMMUNICATIONS OF MOUNTAINOUS COUNTRIES (Proceedings of the YSU C: Geological and Geographical Sciences, 2022)
Մենագրությունը ներկայացնում է Հայաստանում, Վրաստանում, Ղրղզստանի Հանրապետությունում և Տաջիկստանում վտանգավոր էկզոգեն պրոցեսների և երևույթների (մասնավորապես՝ սողանքներ, քարաթափումներ, սելավներ, ձնահոսքեր և հեղեղումներ) տարածման և զարգացման մասին տեղեկատվությունը և դրանց ազդեցությունը տվյալ երկրների տրանսպորտային հաղորդակցությունների վրա։
Keywords: exogenous processes; Armenia; transport communications