(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2018)
Հոդվածում ներկայացված է Հայաստանի հյուսիսային երեք մարզերի (Շիրակ, Լոռի, Տավուշ) գեոմորֆոլոգիական ռեսուրսների ռեկրեացիոն գնահատումը: Հետազոտությունն իրականացվել է լանջերի թեքության և դիրքադրության ցուցանիշների հիման վրա: Կատարված աշխատանքների հիման վրա կազմվել է հետազոտող տարածքի լանջերի դիրքադրության և կողմնադրության 1:100 000 մասշտաբի քարտեզ: