(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2021)
Հոդվածում ներկայացված են լանդշաֆտների գեղագիտական հատկությունն երի գնահատման երկու եղանակ` լուսանկարով և հաշվարկային: Այս եղանակները կարելի է օգտագործել տարμեր նպատակներով: