(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2020)
ՀՀ սոցիալ-տնտեսական զարգացման առաջնահերթ խնդիրներից մեկը երկրում առկա տարածքային զարգացման անհամաչափությունների հաղթահարումը և տարածքային քիչ թե շատ համաչափ զարգացման ապահովումն է: Հոդվածում քննարկվում է Գեղարքունիքի մարզի տարածքային համաչափ զարգացման հարցեր: