(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2020)
Աշխատանքում վերլուծվել և գնահատվել է փոքր բիզնեսի կարևորությունը սերվիսի զարգացման և բարելավման գործում: Խնդիրը քննարկվել է հասարակական կյանքի զարգացման հետևանքով մարդկանց նոր պահանջմունքների առաջացման և դրանց բավարարման համար սերվիսի նոր տեսակների ստեղծման համատեքստում: Ըստ որում սերվիսի նոր տեսակների ստեղծման և կիրառման գործընթացներում մեծ կարողություններ ունեն փոքր ձեռնարկությունները: Խնդիրն այդ կարողությունների բացահայտումն է և գիտական հիմնավորումը: