(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2019)
Հոդվածում ներկայացված է Շիրակի, Լոռու, Տավուշի անտառային բուսածածկույթի զբոսաշրջային-ռեկրեացիոն գնահատումը: Հետազոտությունն իրականացվել է այդ մարզերում գտնվող երեք հանգուցաին տեղամասերում: Քանի որ բուսածածկույթի բոլոր տիպերի մեջ անտառն ունի առավել մեծ ռեկրեացիոն կարողություն, հոդվածում ներկայացված է անտառի զբոսաշրջային ռեկրեացիոն գնահատումը: Աշխատանքների արդյունքում կազմվել է նաև հետազոտված մարզերի բուսածածկույթի խոշորամասշտաբ քարտեզ: