(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2018)
Ներկայացված է զեկույց «Ցեխահոսքեր. Աղետներ, ռիսկեր, կանխատեսումներ, պաշտպանություն» 5-րդ միջազգային գիտաժողովի աշխատանքների վերաբերյալ: