(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2021)
Աշխատանքում ՀՀ-ում տարածված լանդշաֆտային գոտիների համար հաշվարկվել է դիսկոմֆորտայնության գործակիցը, տարեկան միջին արժեքները, որի վերլուծության միջոցով բացահայտվել է լանդշաֆտային գոտիների միգրացիան, տրանսֆորմացիան և կատարվել է դրա հետևանքների վերլուծություն և գնահատում։