(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2016)
Ջրագրական, երկրաբանա-ջրաերկրաբանական տվյալների ընդհանրացման և ջրաերկրաֆիզիկական նյութի վերամեկնաբանման արդյունքում մեր կողմից կազմվել են բարձրավանդակի ռեգիոնալ ջրամերժ շերտի մի շարք քարտեզներ և բնորոշ կտրվածքներ: Ընդհանուր առմամբ մեր կողմից կատարված դիտարկվող տարածքի հնեաջրաերկրաբանական շրջանացումը թույլ տվեց ճշտել բարձրավանդակի ստորերկյա հոսքի տարածումը, իսկ կազմած քարտեզների հիմք են հանդիսանում ավելի մանրակրկիտ և նպատակաուղղված ջրի որոնողահետախուզական աշխատանքներ կատարելու համար: