(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2016)
Աշխատանքում բերված են Հայկական հրաբխային տարածաշրջանում կատարված բազմամյա երկրաֆիզիկական ուսումնասիրությունների նյութերի վերամեկնաբանում և ընդհանրացում, այդ թվում Արագածի լեռնազանգվածի համար ջրաերկրաբանական խնդիրների լուծում: Մեր կողմից կազմված այդ տարածքի հնառելիեֆի ընդհանրացված քարտեզը թույլ է տալիս անել եզրակացություններ Սելավմաստարա ջրհավաք ավազանի ժամանակակից և հնառելիեֆի ջրբաժանների կապի և խորքային հոսքի տարածական բաշխվածության վերաբերյալ: