(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2021)
Աշխատանքում վերլուծվել և գնահատվել են հանրապետության տարածքում տեխնիկական մշակաբույսերի աճման և զարգացման ագրոկլիմայական պայմանները, ֆենոլոգիական փուլերի ժամկետները, դրանց մշակության տարածական բաշխման օրինաչափությունները: