(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Աշխատանքում քննարկվում են մորֆոմետրիկ եղանակների կիրառման նոր մեթոդաբանական մոտեցումների միջոցով Հայաստանի հյուսիսային ծալքավոր գոտու երկրակեղևի նստվածքային շերտի ձևակառուցվածքների անջատման և ստացված արդյունքների երկրաբանական հիմնավորման որոշ հիմնահարցեր: