(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում դիտարկված է երկրաբանահետախուզական աշխատանքների բնորոշ սխալների բնույթը: Բերվում է լեռնահարստացուցիչ արտադրության հիմնական փուլերի տեսակարար կապիտալ ներդրումների և ինքնարժեքների մեծությունները, որոնցով կարելի է կողմնորոշվել մանրակրկիտ հաշվարկների կատարման ժամանակ: