(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում վերլուծված են Թեհրան նահանգի բնական, պատմամշակութային և մարդածին զբոսաշրջային օբյեկտները, կախված՝ դրանց բաշխումից և օգտագործումից: Նկարագրված է զբոսաշրջային ռեսուրսների դերը հենակետային զբոսաշրջային տարածքների և դեստինացիաների առաջացման և զարգացման գործում: