(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում, ԻԻՀ Գորգան քաղաքի օրինակով, դիտարկվում են տրանսպորտային համակարգի, շրջակա միջավայրի տարածքային կառավարման հիմնախնդիրները: Գնահատվել է ուղևորահոսքերի դերը քաղաքի տարածքային կայուն զարգացման գործում: