(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում դիտարկվում են Հայաստանում ագրարային տուրիզմի զարգացման հնարավոր ուղիները: Դիտարկվում է արտասահմանյան երկրների փորձը, որը ցույց է տալիս այդ բնագավառի կարևորությունը սոցիալ-տարածքային խնդիրների լուծման հարցում: Գնահատվում է գյուղական տուրիզմի զարգացմանն ուղղված միջոցառումների հնարավոր սոցիալ-տնտեսական ազդեցությունը: