(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2013)
Ըստ ՄԱԿ-ի առաջարկած բանաձևի (որոշ փոփոխություններով) սելավների ռիսկը գնահատվել է Լոռու մարզում սելավների դասակարգման սխեմայով, ինչպես նաև դրանց պատճառած վնասը։ Սա քայլ է դեպի սելավային հոսքերի կանխատեսում։