(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2023)
Աշխատանքում ուսումնասիրվել են զբոսաշրջային դեստինացիաների էությունն ու արդի նշանակությունը: Աշխատանքի նպատակն է բացահայտել զբոսաշրջային դեստինացիայի զարգացման նախադրյալները կայուն զբոսաշրջության համատեքստում: Աշխատանքում դիտարկվել է նաև զբոսաշրջային դեստինացիայի կայուն կառավարումը, որն էլ պատասխատանու է դեստինացիայի զարգացման համար: