(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2012)
Որոտան գետի ավազանի ձախափնյակում հաշվարկվել են ծանրության ուժի երկրորդ կարգի ածանցյալները (gzz) և կառուցվել է 1:50000 մասշտաբի քարտեզ: Առանձնացված լոկալ անոմալիաները տալիս են լրացուցիչ տեղեկություններ տարածաշրջանի երկրաբանական կառուցվածքի վերաբերյալ: