(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2011)
Հայաստանի նեֆելինային սիենիտները, հանդիսանալով ալյումինի արդյունաբերության, սոդանյութերի և ցեմենտի արտադրության հանքային հենք, պետք է դիտարկվեն նաև որպես բազմանպատակային օգտագործման հազվագյուտհողային և ազնիվ մետաղաμեր համալիր հանքահումք: