(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2010)
Աշխատանքում ճշտված է հարավային Զանգեզուրի Նորարևիկի շերտախմբի տերրիգեն-ածխաթերթաքարա-ցամաքային առաջացումների երկրաբանական կտրվածքը և հիմնավորված է նրա մետաղաբերությունը ոսկու և պլատինի հանքայնացման հեռանկարներով: