(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2007)
Աշխատանքի մեջ բերվում են նոր տվյալներ Հայաստանի հետաքրքիր և բարդ կառուցվածք ունեցող տեկտոնական միավորներից մեկի՝ Երևան-Վեդիի գրաբեն-սինկլինորիումի կենտրոնական մասի երկրաբանական կառուցվածքի մասին: Առաջին անգամ առանձնացվում և նկարագրվում են օլիստոստրոմային հորիզոններ պալեոցենյան հասակի նստվածքներում: Նկարագրվում են երիտասարդ խզումնային խախտումներ` հավանաբար երկրաշարժածին բնույթի: Դիտարկվում է ժամանակակից երկրադինամիկայի կապը անցյալի երկրադինամիկ ակտիվ կառույցների հետ: