(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2024)
Սույն աշխատանքի նպատակն է վերլուծել Ռուսաստանի Դաշնության Ռոստովի մարզում զբոսաշրջության զարգացման արդի խնդրահարույց ոլորտներն արդյունաբերության հետագա զարգացման վեկտորը որոշելու համար: Աշխատանքի հիմնական աղբյուրներն են հրապարակված քաղաքականության փաստաթղթերը և նախորդ տարիների փորձագիտական ուսումնասիրությունները: Կիրառվել են հետևյալ մեթոդները՝ էմպիրիկ, տրամաբանական վերլուծություն, ընդհանրացում, սինթեզ։