(untitled) (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2003)
Հոդվածում քննարկվում են հրաբխային ռելիեֆի ձևաբանական վերլուծության միջոցով Հայաստանի Հանրապետության հրաբխային մարզերում թաղված մորֆոստրուկտուրաների բացահայտման մեթոդները և այդ ուղղությամբ հեղինակների կողմից կատարված բազմամյա ուսումնասիրությունների արդյունքները: