ՏԱՐԱԾԱՇՐՋԱՆԱՅԻՆ ՏՆՏԵՍԱԿԱՆ ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ՓՈՐՁԻ ՏԵՍԱԳՈՐԾՆԱԿԱՆ ԿԻՐԱՌՄԱՆ ՀՆԱՐԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ ՀՀ-ՈՒՄ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2020)
Հոդվածը նվիրված է առաջատար երկրների տարածաշրջանային տնտեսական քաղաքականության տեսական մոդելների ՀՀ-ում տեսագործնական կիրառման նպատակահարմարության և դրա համատեքստում երկրում գործող ծրագրերի արդյունավետության պարզաբանմանը:
Keywords: regional economic policy; uneven development; polarized development; community budget; poles and centers of growth