ՄԹՆՈԼՈՐՏԱՅԻՆ ԱՐՏԱՆԵՏՈՒՄՆԵՐԻ ՎԻՃԱԿԱԳՐԱԿԱՆ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ԷԿՈԼՈԳԻԱԿԱՆ ԱՆՎՏԱՆԳՈՒԹՅՈՒՆԸ: Հայաստանի Հանրապետություն (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2021)
Աշխատանքում քննարկվում է վերջին երկու տասնամյակների ընթացքում ՀՀ տարածքի օդային ավազանի էկոլոգիական արդի վիճակը, վերլուծվում և գնահատվում է մթնոլորտային արտանետումների փոփոխության դինամիկան:
Keywords: air emissions; hazardous substances; emission sources; the dynamics of change