ՍԵՐՎԻՍ-ՏՈՒՐԻԶՄ ՀԱՍԿԱՑՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԱՌՆՉՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ ԵՎ ԴՐԱՆՑ ԱԶԴԵՑՈՒԹՅՈՒՆԸ ԿԱՅՈՒՆ ԶԲՈՍԱՇՐՋՈՒԹՅԱՆ ՎՐԱ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2016)
Հոդվածում քննարկվում է սերվիսագիտության կարևորագույն հարցադրումներ՝ կապված սերվիս, ծառայություններ, սպասարկում, մատուցում, զբոսաշրջություն հասկացությունների հետ: Հարցադրումները հատկապես վերաբերում են նոր գիտության ուղղության կրթական գործընթացի կազմակերպմանը: Հեղինակը առանձնացնում է հասկացությունների տարակարծությունների պատճառները և առաջարկում է համակարգել Սերվիսը՝ որպես ծառայությունների ամբողջություն, իսկ ծառայությունները որպես սպասարկման և մատուցման համալիր:
Keywords: service; services; tourism; provides service; system of services; tourism inflexibility