ՊԻՆԴ ՕԳՏԱԿԱՐ ՀԱՆԱԾՈՆԵՐԻ ՀԱՆՔԱՎԱՅՐԵՐԻ ԵՐԿՐԱԲԱՆԱՏՆՏԵՍԱԳԻՏԱԿԱՆ ԳՆԱՀԱՏՄԱՆ ՈՐՈՇ ՀԱՐՑԵՐ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Հոդվածում դիտարկված է երկրաբանահետախուզական աշխատանքների բնորոշ սխալների բնույթը: Բերվում է լեռնահարստացուցիչ արտադրության հիմնական փուլերի տեսակարար կապիտալ ներդրումների և ինքնարժեքների մեծությունները, որոնցով կարելի է կողմնորոշվել մանրակրկիտ հաշվարկների կատարման ժամանակ:
Keywords: stocks; estimation; errors; the mining enterprise; productivity; capital investments; the cost price; specific indicators