ԵՐԵՎԱՆ ՔԱՂԱՔԻ ԵՎ ՀԱՐԱԿԻՑ ՏԱՐԱԾՔՆԵՐԻ ԵՐԿՐԱԲՆԱՊԱՀՊԱՆԱԿԱՆ ՎԻՃԱԿԻ ԳՆԱՀԱՏՈՒՄԸ ԵՎ ՇՐՋԱՆԱՑՈՒՄԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2015)
Աշխատանքում ներկայացվում է Երևան քաղաքի և մերձակա շրջանների երկրաբնապահպանական շրջանացման մեթոդիկան և արդյունքները, որտեղ տարածքները մաթեմատիկական համակշռային եղանակով առանձնացվել են՝ չփոփոխված, փոփոխված և ուժգին փոփոխված շրջանների:
Keywords: geological environment; vulnerability; hydrogeology