ՀՀ ՏԱՐԱԾՔԻ ԵՐԿՐԱՇԱՐԺԵՐԻ ԲԱՇԽՄԱՆ ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ ՕՐԻՆԱՉԱՓՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2014)
Ուսումնասիրվել է ՀՀ տարածքի երկրաշարժերի հիպոկենտրոնների և էպիկենտրոնների տարածաժամանակային բաշխումը ՀՀ ԱԻՆ Սեյսմիկ պաշտպանության ծառայության (ՍՊԾ) երկրաշարժերի կատալոգի հիման վրա և արվել են համապատասխան եզրակացություններ: Տվյալները մշակվել են Z-map ծրագրով:
Keywords: earthquake; hypocenter; epicenter