ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՀԱՐՍՏԱՊՈՉԵՐԻ ՀԵՏ ԿԱՊՎԱԾ ԱՌԱՋՆԱՀԵՐԹ ԽՆԴԻՐՆԵՐԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2014)
Հոդվածում առաջին անգամ բերվում են ՀՀ մետաղական հանքավայրերի հարստապոչերի պահեստարանների վերաբերյալ ամփոփ տվյալներ, քննարկված են ըստ վտանգավորության աստիճանի նրանց դասակարգման հարցերը, ինչպես նաև հարստացման պոչերի հետ կապված այլ կարևոր չլուծված խնդիրներ և մատնանշված են նրանց լուծման ուղիները:
Keywords: mineral and raw material; technogenic formations; enrichment tails; hazard categories; utilization of waste; laws