ՃԱՆԱՉՎԱԾ ԳԻՏՆԱԿԱՆԸ ԵՎ ԲԱԶՄԱՎԱՍՏԱԿ ՄԱՆԿԱՎԱՐԺԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2013)
Աշխարհագրական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Վլադիմիր Ռուբենի Բոյնագրյանի ծննդյան 75 ամյակի առթիվ։
Keywords: famous scientist; talented organizer; Honored lecturer