ՍԵՐՎԻՍԱԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ԺԱՄԱՆԱԿԱԿԻՑ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԻ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2013)
Սերվիսագիտության ամենահրատապ խնդիրներից է մարդկային կարիքների էության սահմանումը, դրանց դասակարգումը և անհրաժեշտ կարիքները բավարարող համակարգի ստեղծումը։ Այս խնդիրների լուծման համար առաջարկվում է կիրառել համակարգված մոտեցում, որը հնարավորություն կտա ստեղծել կարիքների սպասարկման կայուն համակարգ։
Keywords: service; Serviceology; human needs; culture