ՀԱՐԱՎԱՅԻՆ ԶԱՆԳԵԶՈՒՐԻ ՆՈՐԱՐԵՎԻԿԻ ՇԵՐՏԱԽՄԲԻ ՄԵՏԱՂԱԲԵՐՈՒԹՅՈՒՆԸ (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2010)
Աշխատանքում ճշտված է հարավային Զանգեզուրի Նորարևիկի շերտախմբի տերրիգեն-ածխաթերթաքարա-ցամաքային առաջացումների երկրաբանական կտրվածքը և հիմնավորված է նրա մետաղաբերությունը ոսկու և պլատինի հանքայնացման հեռանկարներով:
Keywords: southern Zangezur; Norarevik suite; gold-platinum mineralization; terrigenous coal-shale-continental sediments