ԵՊՀ ԳԵՈՄՈՐՖՈԼՈԳԻԱՅԻ ԱՄԲԻՈՆԸ 55 ՏԱՐԵԿԱՆ Է (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2023)
2023 թվականի սեպտեմբերին լրանում է ԵՊՀ աշխարհագրության ֆակուլտետի գեոմորֆոլոգիայի ամբիոնի հիմնադրման 55-ամյակը։
Keywords: Prof. S.P. Balyan; geomorphology; Department of Geomorphology YSU