ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԳԻՏԱԺՈՂՈՎ «ԵՐԿՐԱՖԻԶԻԿԱԿԱՆ ԳՈՐԾԸՆԹԱՑՆԵՐԸ ԵՐԿՐԻ ԵՎ ՆՐԱ ՄԻՋԱՎԱՅՐՆԵՐԻ ՎՐԱ» (ԵՊՀ Գիտական տեղեկագիր. Երկրաբանական և աշխարհագրական գիտություններ, 2024)
2023 թվականի նոյեմբերի 16–17-ը Իվանե Ջավախիշվիլիի անվան Թբիլիսիի պետական ​​համալսարանում հյուրընկալել է «Երկրաֆիզիկական գործընթացները Երկրի և նրա թաղանթների վրա» միջազգային գիտաժողովը՝ նվիրված Միխայիլ Նոդիաի անվան Երկրաֆիզիկայի ինստիտուտի 90-ամյակին։  Գիտաժողովը կազմակերպել են ԹՊՀ-ն, Երկրաֆիզիկայի ինստիտուտը և Վրաստանի երկրաֆիզիկական ասոցիացիան:
Keywords: conferance; geophysical processes